Dealer bij u in de buurt
Stuur ons een e-mail
Telefonisch contact

U kunt contact opnemen met onze klantenservice via (030) 605 98 07 of dien een 'bel mij terug'-verzoek in.

\

Veelgestelde vragen

Heeft u eventuele aanvullende vragen dan treft u hieronder een overzicht aan van veel gestelde vragen voorzien van antwoord.
Mocht uw vraag op deze pagina niet beantwoord worden, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Online bestellen

Hoe komt deze aanbieding tot stand?

Deze scherpe aanbieding kunt u alleen online bestellen en wordt u aangeboden door Mercedes-Benz Financial Services, de leasemaatschappij van Mercedes-Benz. Door het beperken van de model- en kleurkeuze kan de Vito niet alleen zeer voordelig worden aangeboden maar ook nog eens zeer snel worden geleverd (vanaf 7 dagen na ontvangst van het getekende leasecontract). Als klant heeft u één vast aanspreekpunt; uw vertrouwde Mercedes-Benz bestelwagendealer. Niet alleen levering en het onderhoud van de Vito geschiedt vanuit de dealer; u kunt er ook terecht voor vragen over uw leasecontract.

Uw vraag nog niet beantwoord?

Start een chat
Wat wordt er allemaal gevraagd tijdens het online bestellen?

Nadat u het gewenste jaarlijkse kilometrage en de gewenste accessoires heeft geselecteerd wordt u gevraagd om uw bedrijfsgegevens en uw persoonlijke gegevens. Bij deze laatste is het van belang dat u tekenbevoegd bent (bij de Kamer van Koophandel geregistreerd). Dit is noodzakelijk zodat u contracten uit naam van het opgegeven bedrijf mag aangaan. Zodra u deze gegevens heeft ingevuld selecteert u de dichtstbijzijnde dealer (of een andere van uw voorkeur) en bent u klaar om de bestelling te plaatsen. Na ontvangst van uw bestelling wordt er direct een Mercedes-Benz Vito voor u gereserveerd.

Uw vraag nog niet beantwoord?

Start een chat
Wat gebeurt er wanneer ik klik op ‘Bestellen’?

Zodra uw bestelling is verzonden komt deze bij Mercedes-Benz Financial Services Nederland binnen. Een van onze medewerkers zal uw bestelling in behandeling nemen waarna er een intern proces wordt opgestart. Voorafgaand aan het opstellen van het leasecontract vindt er ook een credit scoring plaats. Na een positieve uitslag wordt het leasecontract u per e-mail toegezonden, in het andere geval wordt er contact met u opgenomen. Nadat u het leasecontract heeft ondertekend en per post aan ons heeft geretourneerd wordt uw nieuwe Vito afgeleverd bij uw Mercedes-Benz dealer. Na montage van de eventuele gekozen accessoires wordt de Vito gereed gemaakt voor aflevering en zal de Mercedes-Benz dealer tijdig contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Uw vraag nog niet beantwoord?

Start een chat
Wat is de levertijd van de Vito?

De minimale levertijd van deze actie betreft 7 dagen en de maximale levertijd bedraagt 2 maanden. U kiest binnen de genoemde bandbreedte zelf de afleverdatum. Deze kunt u in stap 4 van het bestelproces opgeven.

Uw vraag nog niet beantwoord?

Start een chat